Nova značajka na Tinderu – Obitelj i prijatelji uskoro će vam moći pomoći “birati” partnera

Tinder naslovna

Tinder, internetska aplikacija za upoznavanje, uvela je novu značajku. Naziv nove značajke je Tinder Matchmaker (Posrednik), koji omogućuje korisnicima da ponude do 15 svojih članova obitelji ili prijatelja koji tijekom 24 sata mogu pregledavati profile drugih korisnika i predlagati potencijalne spojeve čak i ako oni sami ne koriste Tinder, no oni ne mogu slati poruke u ime korisnika. Nakon isteka sesije Tinder Matchmakera, korisnici Tindera mogu pregledati profile koje su im preporučili njihovi posrednici i zatim donijeti svoju konačnu odluku o tome žele li se javiti nekim osobama ili ne.

Ova značajka je uvedena iz razloga što korisnici Tindera znaju pitati svoje prijatelje i obitelj za mišljenje i pomoć oko odabira partnera kojega bi mogli upoznati, a više ljudi može objektivnije sagledati profil osobe i dati različita mišljenja, no sama odluka na kraju leži na korisnicima Tindera.

Tinder Matchmaker za sada je dostupan u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji,  Kanadi, Brazilu, Njemačkoj, Francuskoj, Indiji, Japanu, Indoneziji, Meksiku, Južnoj Koreji, Tajlandu, Vijetnamu i Španjolskoj, dok će s vremenom biti dostupan i u drugim zemljama.

Kao i kod objavljivanja svojih osobnih informacija bilo gdje na internetu, na Tinderu je također potrebno biti oprezan oko toga što ćemo objaviti i važno je da budemo svjesni da je sve javno i da ne znamo tko će pregledavati naš profil.

Imate dodatnih pitanja o ovoj temi? Stručnjaci Centra za sigurniji Internet vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice na besplatnoj i anonimnoj liniji Centra dostupnoj na broju 0800 606 606, svaki radni dan od 08:00 do 16:00 sati.

Powered by A1 Hrvatska.