Martinin online kutak

Mlada sam psihologinja koja živi u Osijeku. Internet i društvene mreže su nešto što jako volim i privatno, a moja druga strast su rad s mladima. Od njih najviše učim o tome što ih zanima i zašto im je baš to zanimljivo!

Kroz tekstove o aktualnostima na internetu se trudim učiniti Internet sigurnijim mjestom za svu djecu i mlade. Jasno mi je da roditelji često nemaju vremena provoditi na internetu puno vremena, istražujući nove izazove i opasnosti – zato je ovo mjesto tu da im olakša izazove roditeljstva, barem što se tiče saznanja o trendovima za koje inače možda ne bi čuli. Drago mi je i da mogu ukazati na neke prednosti korištenja interneta i trudim se pomoći roditeljima da razumiju zašto se njihova djeca ponašaju baš tako kako se ponašaju i zašto im je svijet iza ekrana jako važan!

Ivin online kutak

Rođena sam i živim u Osijeku. Kći sam, sestra, prijateljica i djevojka. Diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Tijekom svog fakultetskog razdoblja često sam se uključivala u volonterske aktivnosti. Dugogodišnja sam volonterka Centra za nestalu i zlostavljanu djecu gdje sam sudjelovala u brojnim projektnim aktivnostima.

Budući da uživam u radu s djecom i mladima, nastojim usmjeriti svoje daljnje obrazovanje i rad upravo prema njima i za njih. Vjerujem kako svijet na mladima ostaje, a ovdje možete pročitati kako izgleda online svijet u mojim očima 🙂

stressful-day-office-young-businessman-holding-hands-his-face-while-sitting-desk-creative-office-stock-exchange-trading-forex-finance-graphic-concept_146671-15021
21 kol: Doomscrolling

Provjeravanje negativnih vijesti dva sata prije spavanja neće zaustaviti pandemiju – ali može zaustaviti nas!