Pogledajte kako nam je bilo na obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga!

Dane otvorenih vrata udruga ove godine (06. lipnja 2024.) odlučili smo obilježiti na uistinu poseban način. Događaj je sadržavao dvije aktivnosti:

  • Online kviz o sigurnosti na internetu održan putem platforme Mentimeter predvođen od strane naše volonterke Lejle Jerab: Naši vrijedni volonteri Centra za sigurniji internet osmislili su 4 seta pitanja – općenito o sigurnosti na internetu, o elektroničkom nasilju, online prijateljstvima te o aplikaciji Snapchat. Na online kvizu sudjelovalo je 26 sudionika, a osim sudjelovanja u kvizu, kroz koji su imali priliku naučiti nešto novo ili osvježiti svoje znanje o sigurnosti na internetu, sudionici su imali priliku pogledati virtualni obilazak naših ureda u Osijeku i Zagrebu, te čuti nešto o samom radu našeg Centra. Sudionika s najvećim brojem bodova smo i nagradili poklon paketom!
  • Escape room „Digitalna misterija: Spašavanje Snappy“: Prvi put smo isprobali Escape room vezan za sigurnost na internetu koji je osmislila naša vrijedna i kreativna volonterka Lejla Jerab. Aktivnost se pokazala zabavnom za djecu, a uz to djeca su imala priliku i naučiti nešto novo te su se trebala dobro skoncentrirati kako bi uspjela riješiti sve zadane izazove. Neki izazovi bili su nešto teži, nešto lakši, te smo svakako dobili povratne informacije kako bismo u budućnosti mogli unaprijediti Escape room i napraviti ga još zanimljivijim.

Imate dodatnih pitanja o ovoj temi? Stručnjaci Centra za sigurniji Internet vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice na besplatnoj i anonimnoj liniji Centra dostupnoj na broju 0800 606 606, svaki radni dan od 08:00 do 16:00 sati.

Powered by A1 Hrvatska.