Konferencija Cyber Guard 2024 – Zagreb, 3. listopada 2024.

cyberguard naslovna

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu organizira konferenciju Cyber Guard 2024, koja će se održati 3. listopada 2024. u Mozaik Event Centru u Zagrebu, s početkom u 09:00 sati i trajat će do 15:00 sati. 

Konferencija je namijenjena odgojno-obrazovnim stručnjacima te svim stručnjacima koji rade s djecom i mladima, a žele proširiti svoje znanje o najnovijim metodama rada i suočavanju s porastom online nasilja među djecom i mladima. Sudionike očekuju renomirani strani predavači koji će podijeliti svoja iskustva i najnovija znanja o izazovima zaštite djece u digitalnom okruženju. 

Konferencija se prijavljuje relevantnim komorama, a sudjelovanje je besplatno. Održavat će se na engleskom jeziku, uz osiguran simultani prijevod na hrvatski jezik. 

Konferencija se organizira u sklopu projekta SIC-CRO: Safer Internet Centre Croatia. Nositelj projekta je Centar za nestalu i zlostavljanu djecu. Partneri projekta su A1 Hrvatska i Sveučilište Algebra. Projekt sufinancira Europska unija. 

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je evidentirati svoju prisutnost ispunjavanjem prijavnog obrasca. Rok za prijavu je 30. rujna ili do popunjenja raspoloživih mjesta. 

Napomena: Satnica u predviđenom programu može biti podložna promjenama zbog objektivnih okolnosti. 

Imate dodatnih pitanja o ovoj temi? Stručnjaci Centra za sigurniji internet vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice na besplatnoj i anonimnoj liniji Centra dostupnoj na broju 0800 606 606, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.   

Powered by A1 Hrvatska.