Ivin online kutak

Rođena sam i živim u Osijeku. Kći sam, sestra, prijateljica i djevojka. Diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Tijekom svog fakultetskog razdoblja često sam se uključivala u volonterske aktivnosti. Dugogodišnja sam volonterka Centra za nestalu i zlostavljanu djecu gdje sam sudjelovala u brojnim projektnim aktivnostima.

Budući da uživam u radu s djecom i mladima, nastojim usmjeriti svoje daljnje obrazovanje i rad upravo prema njima i za njih. Vjerujem kako svijet na mladima ostaje, a ovdje možete pročitati kako izgleda online svijet u mojim očima 🙂

video-conferencing-concept-landing-page_23-2148252704
24 ožu: Aplikacije po tvojoj mjeri!

Kada smo predložili Skype kao oblik svakodnevne komunikacije tijekom izolacije, naši su nam korisnici rekli: “Ma to koriste stari ljudi.“.
O tome koje su aplikacije zastarjele ili moderne, a koje baš po tvojoj mjeri, možeš pročitati ovdje!

children-play-drama-stage_1308-26843
20 ožu: Vrijeme za online kulturu!

Nakon što se odigraju sve društvene igre i pogledaju filmovi iz privatnog arsenala, može biti izazovno osmisliti nove, zanimljive aktivnosti za cijelu obitelj. Umjesto preuzimanja novih igrica i filmova, istražite nešto drugačije.

people-using-computers-studying-online-school_1262-20670
17 ožu: Održavanje higijene putem TikToka

Svakodnevno budno pratimo nove informacije o trenutnoj problematici vezanoj uz COVID-19. Tekuća problematika nije aktualna samo u našoj državi, štoviše može se reći kako je postala globalna Rubikova kocka za koju nitko nema uputstva za upotrebu.